Nopea ja suora  kone- ja metallipaja Kurikassa

Copax Oy palvelee kattavasti ja joustavasti asiakkaitaan. Saat meiltä erilaisia osakokonaisuuksia aina viimeisteltyyn tuotteeseen saakka tarpeen mukaan tehtynä. Toimintamme perustuu Lohi Met Oy:n ja Copax Oy:n yhteistoiminnalle.

Pitkäjänteisen toiminnan perustana kauaskantoiset arvot

Luotettavuus
Otamme vakavasti otaksuman, joka liitetään pohjalaiseen luonteeseen. Pidämme sen, minkä lupaamme. Toisaalta, milloin tulee tarve poiketa sovitusta, nöyrästi sovimme kumppanimme kanssa uudesta toimintaratkaisusta - luotettavuus on kaiken perusta.

Joustavuus
Toinen pohjalaiseksi sanottu ominaisuus, jästipäisyys, ei johda pitkälle. Ei ole yhtä oikeaa ratkaisua ja yhtä oikeaa toimintatapaa. Olemme valmiita harkitsemaan uudelleen niin pienet kuin suuretkin muutokset ja liikkeet - joustavuus kantaa kauas.

Jatkuvuus
Uskomme pitkiin kumppanuussuhteisiin. Lyhyen kantaman shoppailulla voi saada väliaikaista taloudellista etua, mutta pitkäjänteinen yhteistyö antaa liiketoiminnalle luotettavuutta ja joustavuutta, joita ilman on hankala saada siitä ennakoitavampi ja sen myötä parempi kannattavuus.