Teollisuuskatu 14-20, 61300 Kurikka

  040 357 5450  Xnet

Copax on koneenrakennusteollisuuden kokonaistoimittaja.


Olemme keskittyneet hitsaavaan ja mekaaniseen kokoonpanoon. Ylläpidämme lisäksi verkostoa, josta hankimme tilauksen edellyttämät muut valmistusvaiheet, kuten koneistukset ja pintakäsittelyt. Tutustu tuotteisiin ja ota sitten yhteyttä sähköpostilla tai soittamalla » 


Aina oikean kokoinen:  Tuotannollamme on hitsaava ja kokoonpaneva raskas ydin, jota tukee ylläpitämämme verkosto. Verkostosta saamme kulloinkin tarvittavat resurssit ja palvelut. Tuotannon skaalautuvuus projektin edellyttämiin mittoihin on tärkeimpiä ominaisuuksiamme, jotta voimme toimittaa oikeaa tuotetta oikeaan aikaan oikealla hinnalla.


Copax Oy:n arvot


Luotettavuus

Otamme vakavasti perimän, joka liitetään pohjalaiseen luonteeseen. Pidämme sen, minkä lupaamme. Emme kuitenkaan ole kaikkivoipia. Milloin tulee tarve poiketa sovitusta, nöyrästi sovimme kumppanimme kanssa uudesta toimintaratkaisusta. Venkoilu on meille vierasta.

Joustavuus

Toinen pohjalaiseksi sanottu ominaisuus, jästipäisyys, ei johda pitkälle. Ei ole yhtä oikeaa ratkaisua ja yhtä oikeaa toimintatapaa. Olemme valmiita harkitsemaan uudelleen niin pienet kuin suuretkin muutokset ja liikkeet. Mutta venkoilemaan emme ala siinäkään.

Jatkuvuus

Uskomme pitkiin kumppanuussuhteisiin. Lyhyen kantaman shoppailulla voi saada väliaikaista taloudellista etua, mutta pitkäjänteinen yhteistyö antaa liiketoiminnalle luotettavuutta ja joustavuutta, joita ilman on hankala saada siitä ennakoitavampi ja sen myötä parempi kannattavuus.

Hakki-kauhat

  • Kokoluokat leveys: 1700, 2000 mm (K=800mm,S=800 mm) sekä 2300, 2600 ja 2900 mm (K=1000 ilman verkkoa, S=1000 mm)
  • Myös järeämpiä ja suurempia kauhoja kurottajiin ja pyörökuormaajiin.
  • Suunniteltu erityisesti kurottajakäyttöön. Korkealujuusteräksen käytön ansiosta omapaino pysyy alhaisena, joten voidaan käyttää erittäin hyvin myös etukuormaajissa.
  • Sovitteen kallistuskulma helposti muutettavissa tilauksen yhteydessä.
  • Materiaali S650MC
  • Valssattu erikoisluja huulilevy HB500 16*150 mm
  • Myös takaterä vakiona